Trafikkskader

Trafikkskadde får erstatning og oppreisning

Trafikkskadde får erstatningNår ulykken skjer – hva gjør du? Du bør samle bevis, melde skaden, dokumentere skaden og kreve erstatning. Erstatnings-advokat.no veileder deg gjennom saken.
I denne artikkelen får du råd og vink om erstatning og din trafikkskade.

Les mer »
 

Du har krav på erstatning ved en alvorlig trafikkskade

Bruk erstatningsadvokat ved trafikkskadeDu har gode rettigheter dersom du er blitt skadet i trafikkulykker. Både fører og passasjerer i de involverte kjøretøyer har krav på erstatning, uavhengig av hvilken fører som er skyld i ulykken.

Les mer »
 

Hva får man erstattet ved trafikkskade?

Trafikkkskade advokat erstatningHvert år skjer et stort antall trafikkskader. Hvilke rettigheter har man? Hvordan får man erstatning? Etter bilansvarsloven er det påbudt med ansvarsforsikring for biler, motorsykler, mopeder osv. Denne forsikringen skal dekke skader og tap som oppstår som følge av ulykker. Både fører og passasjerer i de involverte kjøretøy har krav på erstatning, uavhengig av hvem som er skyld i ulykken. Denne artikkelen tar for seg erstatning etter en trafikkskade.

Les mer »
 

Spør oss nå

Fyll inn skjemaet og få svar av eksperter. Skriv kort og nøyaktig om saken, slik at svaret blir best mulig. Du vil motta svar innen 24 timer. Tjenesten er gratis.

Navn: *
Adresse: *
E-post: *
Telefon: *

Din henvendelse: *
* Fyll ut