Erstatning etter en ulykke

Erstatning etter ulykkeVed en ulykke, vil spørsmålet om hvordan ulykken inntraff, være avgjørende for om du kan ha krav om erstatning. Skjer ulykken i hjemmet eller i fritiden, vil ofte forsikringen din dekke et eventuelt ytterligere tap. Du får i tillegg ytelser fra folketrygden og private forsikringsordninger.

Mange er ikke klar over at de kan ha ulykkesforsikring som gjelder hele døgnet gjennom sin reiseforsikring eller kredittkortforsikring.

Visste du at det ansvarlige forsikringsselskapet i de fleste personskadetilfeller ved ulykker dekker utgifter til advokatbistand?

Skadeserstatningslovens regelverk for erstatning ved ulykker er komplisert, og det kan være vanskelig å finne ut hvilke rettigheter du har hvis du har. Hovedkravene for erstatning er at det må være et ansvarsgrunnlag, en årsakssammenheng og et økonomisk tap.

Ansvarsgrunnlag betyr at noen må ha ansvar eller skyld i skaden eller ulykken, slik at du faktisk kan kreve erstatning fra noen. Årsakssammenheng betyr at du må kunne bevise at skaden er en direkte følge av ulykken. Økonomisk tap betyr de ekstra utgifter eller tap av inntekt du har på grunn av ulykken eller skaden. I tillegg kan du ha krav på erstatning for tapt livsutfoldelse / oppreisning for tort og svie.

Lurer du på om den ulykken du har vært involvert i kan gi erstatning? Vi svarer deg rask og gratis. 

Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg på vei. Ta gjerne kontakt med Erstatnings-Advokat.no® på telefon 22441488 / post@erstatnings-advokat.no eller bruk skjema til høyre.

Spør oss nå

Fyll inn skjemaet og få svar av eksperter. Skriv kort og nøyaktig om saken, slik at svaret blir best mulig. Du vil motta svar innen 24 timer. Tjenesten er gratis.

Navn: *
Adresse: *
E-post: *
Telefon: *

Din henvendelse: *
* Fyll ut